AMIG@ FELTÉTELEK

MIT TAKAR A PROGRAM:

Az Amig@ Program nem más, mint egy törzsvásárlói program, amely Desigual ügyfeleknek és a potenciális ügyfeleknek remek előnyöket, promóciókat és meglepetéseket biztosít.

Kérjük, hogy az Amig@ Programban való részvétel előtt figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket, mivel az Ön részvétele a jelen feltételek elfogadásától és betartásától függ. A törzsvásárlói programba való regisztrálással elfogadja és betartja a Desigual Amig@ program feltételeit.

HOGYAN MŰKŐDIK A PROGRAM:

A program nyújtotta előnyök érvényesítéséhez és a vásárlási összegek után kapott pontok gyűjtéséhez Desigual Amig@ vásárlóként azonosítania kell magát.

Az Amig@ Program csak a Desigual saját (szezonális és outlet) üzleteiben érvényes a Területen belül (Terület ld, ahogy az alábbiakban kerül meghatározásra), a Desigual weboldalain keresztül, a desigual.com-on a Területen belül (ld lent), valamint a Desigual franchise üzleteiben a Területen belül (ld lent) (továbbiakban együttesen "Amig@ Program értékesítési felületei"). Terület alatt azt az országot értjük, ahol a Desigual Amig@ az Amig@ Program értékesítési felületeinek egyikén keresztül elfogadta a jelen Amig@ Programot ("Terület"). Minden alkalommal, amikor Desigual Amig@ként vásárol az Amig@ Program értékesítési felületein a Területen belül, a vásárlások összege összeadódik, így az év végén ajándékot kaphat, ha vásárlásai összege eléri vagy meghaladja a 120.000.- Ft-ot.

Az ajándék megszerzéséhez kizárólag az adott év január 1. és december 31. között történt vásárlásokat vesszük figyelembe.

MIÉRT ELŐNYÖS, HA VALAKI DESIGUAL AMIG@:

Különleges promóciók:
Amig@ törzsvásárlóink elsőként értesülnek legfontosabb promócióinkról.

VIP kedvezmény:
Hivatalos leárazásunk előtti napokban törzsvásárlóként mindenki előtt élvezheti akciós árainkat.

10% kedvezmény:
Mi értékeljük vásárlóink hűségét! Ha vásárlása meghaladja a 30.000.- Ft-ot, automatikusan 10% kedvezményt kap teljes árú termékeink árából.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK:

Az Amig@ Program kizárólag az Amig@ Program értékesítési felületein érvényes a Területen belül. A vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy az Amig@ Program érvényes az adott üzletben. Desigual Amig@ azonosítója személyes és nem átruházható. Az akciók és különleges ajánlatok nem kombinálhatók egymással, és nem érvényesek az akciós időszakokban sem. Az akciós időszakban a 10%-os kedvezmény nem vonatkozik a már leértékelt termékekre, de az ebben az időszakban történt vásárlások összege hozzáadódik a többi vásárlás összegéhez. Azoknak a Desigual Amig@ vásárlóknak, akiknek a születésnapja egybeesik az akciós időszakkal, a 25%-os kedvezménye 45 nappal meghosszabbodik. A kedvezmény évente legfeljebb egy alkalommal vehető igénybe.

Területen belül az Abasic, S.A. (“Desigual”) az Amig@ Program tulajdonosa és az Amig@ Program értékesítési felületek kizárólagos tulajdonosa - fenntartja a jogot, hogy részben vagy egészben törölje vagy megváltoztassa az Általános Szerződési Feltételeket.

A Desigual jogosult a jelen feltételeket egyoldalúan módosítani, és erről a Desigual Amig@-t e-mailben tájékoztatja. A fentiektől függetlenül az Amig@ programra vonatkozó, az adott Területen belül érvényes, mindenkor hatályos feltételek legutolsó változata elérhető lesz a Desigual honlapján.

A Desigualnak joga van továbbá módosítani, felfüggeszteni vagy törölni az Amig@ programot, amely esetben a Desigual Amig@ felhasználóját e-mailben értesíti.

Ezenkívül, a Desigualnak szintén jogában áll az Amig@ Programot felmondani azon Desigual Amig@ felhasználók esetében, akik tizennyolc egymást követő hónapban nem vásárolnak Desigual termékeket.

Az Amig@ Programot jelen feltételek szabályozzák, amelyek megtekinthetők a weboldalon: www.desigual.com > Amig@ feltételek, és amelyek minden korábbi szabályozást érvénytelenítenek.

ADATOK FRISSÍTÉSE:

Amennyiben cím, e-mail cím, telefonszám vagy egyéb változásról szeretne bejelentést tenni, kérjük keressen fel bennünket a desigual@magint.hu e-mail címen. A Desigual Amig@ plasztikkártya elvesztése vagy ellopása esetén a tulajdonosnak értesítenie kell bármelyik Desigual üzletet. Ha a tulajdonos nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, elveszíti az Amig@ programhoz kapcsolódó kedvezmények igénybevételének lehetőségét.

KUMULATÍV VÁSÁRLÁSOK LEKÉRDEZÉSE:

Vásárlásaival gyűjtött aktuális pontszámait a help@help.desigual.com e-mail címen tudja lekérdezni.

Abban az esetben, ha kérdése merülne fel azzal kapcsolatban, hogy bármely vásárlásának összege nem lett helyesen adminisztrálva, akkor el kell küldenie a vásárlási bizonylat egy példányát, amelyben feltünteti Desigual Amig@ törzsvásárlói számát a help@help.desigual.com email címre. Ezt a vásárlás dátumától számított legfeljebb 6 hónapon belül kell megtennie. Ezen időszak letelte után semmilyen reklamációt nem áll módunkban elfogadni.